torsdag 17. februar 2011

Nytt utseende på blogg

I dag har jeg hatt det veldig gøy med denne bloggen.

Jeg har satt meg litt inn i diverse ting som angår utseende, innstillinger og slike ting.
Det er ganske mange muligheter her til å få det akkurat slik man selv ønsker å ha det, fant jeg ut, og det er jo en fin ting!

Så av den grunn, så har jeg fått en ny bakgrunn... Jeg har også fått "hovedmenyen" med informasjon om meg selv etc., på venstre side - i stedet for på høyere (som er standard) - siden jeg syntes det er mer passende.

Menyen helt øverst på siden, har jeg også endret på; slik at den passer med resten av blogg-designet mitt.

Så... tja, hva mer skal en si? Jo... Jeg vil legge til at jeg syntes dette er en skikkelig bra nett-tjeneste!!!
Har jo aldri blogget før, så det er en ny greie jeg fant litt interessant bare for litt siden. Det var Caroline som fikk meg på tanken. Egentlig skulle jeg bare opprette en blogg for slik å få litt mer innsikt i hvordan dette fungerer, og deretter hjelpe henne i gang. Dermed så var jeg plutselig i gang selv...

Jeg var jo en jævel til å skrive på nettby, og nå som nettstedet er nedlagt så har jeg ikke skrevet noe særlig på nettet i det hele tatt. Facebook er jo helt på trynet elendig når det kommer til diskusjonsforum etc., så der gidder jeg ikke bruke noe av energien min. Så knottrete, firkantet, lite ... Ingen mulighet for å sitere andre på en noenlunde ryddig og oversiktlig måte.
Jeg har ikke noe i mot Facebook, og mener at det er et genialt konsept, og jeg bruker jo tjenesten daglig... Men når det kommer til diskusjonsforum så er det helt forferdelig. En annen ting jeg savner med nettby er dette med å utforme profilen og gjøre et personlig preg på den med html-koding og liknende... Ikke noe av dette kan man gjøre på Facebook. Men, men, sånn er det bare. Etterhvert som tida går, så utvikler jo ting seg, og mange ting blir til det bedre. =)

----

Andre tjenester jeg liker, og som jeg benytter meg mye av, er blant annet; Google earth - et program hvor man kan se verden på en helt ny og genial måte! I tillegg utrydder den enhver tvil om hvor ulike steder i denne verden er! Og det er jo ikke noe i veien for å ta seg en liten "google-tur" rundt i verden på den måten heller! Billigere enn med fly er det også!  :)

Trolljegeren





Tidenes beste norske film! 

Teaser:




Hvordan felle et troll:


Filmdatabase

Kom over en veldig bra filmdatabase nå. :)
Her:
 http://www.comingsoon.net/

Tenkte den kunne være kjekk å ha sammen med imdb! :)